Beograd, 17. septembar 2018. godine –

28. Jun, jedina humanitarna organizacija sa Zapadnog Balkana koja ima specijalni konsultativni status pri Ujedinjenim Nacijama, traži nove članove za različite pozicije zbog nastavka širenja organizacije.
Naši idealni kandidati treba da budu spremni da služe društvu na lokalnom i globalnom nivou, imaju besprekornu biografiju, da budu poštovani u njihovoj zajednici i imaju želju za novim znanjem. Zbog efikasnog organizovanja internacionalnih događaja potrebno je da sarađuju i budu timski igrači. Ponosni smo kada kažemo da su svi naši članovi koji su učestvovali u prvom projektu 2012. godine još uvek aktivan deo naše organizacije. Ovakva vrsta lojalnosti je retka u neprofitnom sektoru, i tu činjenicu objašnjavamo dobrom atmosferom i požrtvovanošću prema našim članovima.
Za uzvrat, nudimo lični napredak, osećanje da je vaš doprinos nekome promenio život, priznanja i ekskluzivnu mrežu kontakata. Naša referentna pisma su pomogla stotinama članova za ulazak na fakultet ili dobijanje posla. Naši članovi su imali prilike da upoznaju više šefova država, generalnih sekretara UN-a, članova kongresa, ambasadora, profesionalnih sportista i biznis lidera. Troškovi poslovnih putovanja za više članove su uvek skroz ili delimično pokriveni, kao i pristup ekskluzivnim događajima i sl.
Svi naši članovi moraju da poštuju pravila i politiku organizacije i time štite osetljive informacije. Ukoliko vam je ideja o humanitarnom, socijalnom i filantropskom radu bliska, pošaljite nam vaš CV i propratno pismo na: snezanadimitrijevic@28jun.org
28. Jun će regrutovati ljude u Austriji – Nemačkoj – Švajcarskoj od 15. do 25. septembra.  28. Jun će se fokusirati na DACH region i velika delegacija će sledećih deset dana putovati i posetiti Ujedinjene Nacije u Beču i Ženevi. Ukoliko vas interesuje naša organizacija i želite da saznate više o našem radu kontaktirajte našu novu direktorku za Zapadnu Evropu Savetu Tomović: saveta@28jun.org