Otvorene su prijave za ParkUp!-zimski startap kamp! Budite deo nove startap generacije!

Beograd, 26. decembar 2018. godine– Naucno-tehnoloski park Beograd pokrenuo je ParkUp!- zimski startap kamp 2019, intezivan petodnevni program ucenja, rada i druzenja namenjen studentima sa ciljem da zakorace u startap svet, steknu znanja i vestine kako da kreiraju ideje/uoce probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspesnog startap-a.

Kamp ce biti odrzan od  18. do 22. februara, a za ucesce je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju, a do nje ce doci kroz dinamican rad na kampu!

Program kampa obuhvata interaktivan rad kao uvod u proces formiranja poslovnih ideja koriscenjem Lean startup metodologije sa akcentom na definisanje problema i resenja, definisanju profila i segmenata kupaca, konkurenciji i trzistu. Svaki polaznik ce za vreme kampa biti deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova sto ce im pomoci da steknu vestine o formiranju timova i liderstvu.

Ucescem u programu studenti sticu i mogucnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivacima i mentorima koji im mogu preneti znacajna iskustva i savete za licni i profesionalni razvoj, a iskusice i kako izgleda Demo Day u startap svetu i koje vestine su potrebne za uspesno predstavljanje startap tima.

Kroz letnji studentski kamp NTP Beograd, odrzan u junu 2018. godine,  proslo je vise od 60 studenata, odrzano je preko 15 radionica, a vise polaznika i timova je nastavilo da razvija svoju ideju! Sjajna iskustva i pozitivno raspolozenje iz letnjih, NTP Beograd sada prenosi i u zimske mesece.

Prijave za ParkUp!- zimski startap kamp 2019, su obavezne i otvorene su do 1. februara 2019. godine na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQqWEcBtdrWRMdh9fMB4CVbQVodF-QMt-DQvXDoQDGPlxG2A/viewform

Ucesce na Kampu je bez nadoknade. Kamp ce biti realizovan u popodnevnim casovima, tokom pet dana i obavezan je za sve registrovane polaznike, a aktivni ucesnici dobice sertifikat o uspesno zavrsenoj obuci.

Vise detalja na https://ntpark.rs/parkup/.