BELhospice obuka za volontere

Beograd, 31. oktobar 2018. godine –

Ukoliko želite da budete deo jedinstvenog tima koji neguje humane vrednosti i umrežava širu zajednicu, da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni i budete prvi volonteri u hospis dnevnom centru – pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Nova obuka za volontere biće organizovana od 12-15. novembra 2018. godine u periodu od 17-20 časova u BELhospice centru, ulica Dvadesetog oktobra 12a, Mali Mokri Lug. Rok za prijavu je 9. novembar 2018. godine.

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospice centra su besplatne. Fundraising tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja.

Detaljnije o radu i aktivnostima BelHospice-a možete se informisati putem internet stranice www.belhospice.org

Više o volonterskom programu možete pronaći OVDE.

Za više informacija o volonterskoj obuci pročitajte OVDE.

Poslati kontakt mail i CV:

Katarina Sivčević | Koordinator za volontere/Socijalni radnik

e-mail: katarina.sivcevic@belhospice.org