Besplatne obuke Foruma mladih sa invaliditetom

Objavljeno: 18. septembra 2023. godine

U okviru projekta „Program edukacije za digitalni marketing za mlade sa invaliditetom“ koji je finansiran od strane Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije, Forum mladih sa invaliditetom je osmislio školu digitalnog marketinga, namenjenu osobama sa invaliditetom. Obuke će voditi stručnjaci iz prakse i predavači sa Fakulteta za medije i komunikacije.

Shvatajući različite potrebe polaznika obuke, pružamo mogućnost pohađanja modula uživo u Beogradu za deset polaznika, dok će dvadeset polaznika imati mogućnost da prate obuku online.

Obuke za digitalni marketing su pažljivo dizajnirani kursevi u ukupnom trajanju od 10 dana, koja sadrži pet modula, koji će se realizovati tokom oktobra i novembra meseca u trajanju od po dva dana svaki, u prostorijama IN Centra u Beogradu (za deset polaznika) i online putem Zoom platforme (za dvadeset polaznika). Svaki modul izvode predavači iz različitih oblasti digitalnog marketinga, dok će nakon obuke biti obezbeđen i mentorski rad sa stručnom praksom.

Obuka sadrži sledećih pet modula:

  • Search Engine Optimisation (SEO)
  • Internet oglašavanje
  • Imejl marketing
  • Društvene mreže
  • Komunikacije & Content (copywriting)

 

Obuka je namenjena svim zainteresovanim osobama sa invaliditetom sa teritorije čitave Srbije, do 35 godina starosti, koji su motivisani da razviju znanje i veštine za zapošljavanje u oblasti digitalnog marketinga, bez obzira na vrstu obrazovanja ili prethodno radno iskustvo.

Od stečenih znanja potrebno je poznavanje engleskog jezika, kao i poznavanje rada na računaru. Svi zainteresovani kandidati treba da da imaju utvrđen status osobe sa invaliditetom. Program nije prilagođen osobama koje koriste govorni softver ili znakovni jezik.

Prijave poslati putem ovog formulara najkasnije do 30. septembra 2023.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem telefona 064 400 78 39 ili imejla office@fmi.rs.

Izvor: Forum mladih sa invaliditetom