Centar E8: Trening za trenere

Ukoliko vas zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želite da učestvujete u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, pozivamo vas da se prijavite na veliki, letnji, sveobuhvatni *TOP*trening za trenere/ice Centra E8.

Centar E8 traži mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku koju organizuju, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i svojim radom značajno doprinesu aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

Ovaj trening je namenjen svim mladićima i devojkama koji imaju iskustva u radu sa mladima (omladinski radnici/e, edukatori/ke, aktivisti/kinje, studenti/kinje itd.), iskustva u vršnjačkoj edukaciji i koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine i da se priključe trenerskom timu Centra E8. Tokom treninga učesnici/e će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, da uče o etičkom kodeksu ponašanja trenera/ica, kao i da podele svoja znanja i iskustva i takođe da uče i jedni od drugih.

TOP trening održaće se u periodu od 15. do 21. avgusta, u zanimljivoj atmosferi Salaša Katai u Malom Iđošu.

Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora. Učesnicama i učesnicima treninga biće obezbeđen prevoz od Beograda do mesta održavanja treninga.

Ako ste zainteresovani/e da postanete deo tima Centra E8, popunite online prijavu i ohrabrite vaše drugare i drugarice da urade isto.

Rok za prijavljivanje je 10. avgust. Izabrani učesnici biće kontaktirani putem mejla.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem online formulara.