CPŽ angažuje savetnice za psihosocijalnu i psihološku podršku

Objavljeno: 25. juna 2024. godine

Centar za podršku ženama poziva zainteresovane kandidatkinje za pružanje usluga psihosocijalne i psihološke podrške u okviru Centra za žrtve seksualnog nasilja u Sremskoj Mitrovici, a u okviru projekta „Unapređenje multisektorske saradnje – usmerene ka boljoj zaštiti žena i devojčica žrtava seksualnog nasilja u APV“ koji Centar za podršku ženama realizuje uz finansijsku podršku Kancelarije UN Women u Srbiji.

Centri za žrtve seksualnog nasilja (CŽSN) su osnovani 2016. godine i pružaju specijalizovane usluge podrške u okviru četiri zdravstvene ustanove u AP Vojvodini (Opšta bolnica u Kikindi, Opšta bolnica Đorđe Jovanović u Zrenjaninu, Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici i Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu). CŽSN rade po principima ustanovljenim  Istanbulskom konvencijom i dostupni su za sve žene sa iskustvom seksualnog nasilja.

S obzirom na povećan kapacitet i obim posla u okviru postojećih CŽSN, a posebno radi unapređenja kapaciteta za pružanje usluga psihosocijalne  psihoške podrške u CŽSN u Sremskoj Mitrovici, Centar za podršku ženama objavljuje ovaj poziv sa ciljem angažovanja savetnice za psihosocijalnu i psihološku podršku.

Pozivamo stručnjakinje sa najmanje pet (5) godina profesionalnog iskustva iz oblasti socijalne zaštite i/ili stečenom diplomom fakulteta društvenih nauka (psihologije, sociologije), da se jave na naš konkurs.

Više o uslovima i načinu prijavljivanja možete saznati na sledećem LINKu https://www.cpz.rs/wp-content/uploads/2024/06/ToR-savetnica-SM-UNW-CPZ-2024..pdf

Za sva dodatna pitanja i informacije, možete se javiti putem imejll adrese: podrskacpz@gmail.com.

Konkurs je otvoren do 02.jula 2024.godine.

Izvor i fotografija: CPŽ

 Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više