Hakaton takmičenje u Kruševcu

Objavljeno: 29. januara 2024. godine

Edukativni centar – Kruševac poziva zainteresovane mlade Kruševljane i Kruševljanke da se pridruže jedinstvenom Volonterskom Izazovu, koji će se održati 13. februara 2024. godine u prostorijama Edukativnog centra – Kruševac.

Volonterski Izazov je hakaton takmičenje koje pruža priliku mladima da pokažu svoju kreativnost, liderstvo i angažovanje u zajednici. Timovi će imati zadatak da osmisle i predstave inovativne volonterske akcije s ciljem unapređenja lokalne zajednice.

Rok za prijavljivanje je 8. februar u ponoć.  potrebno je sastaviti tim od 3 do 5 članova i popuniti prijavni obrazac, OVDE.

Najuspešniji timovi će dobiti novčanu podršku Edukativnog centra – Kruševac za realizaciju svojih volonterskih akcija. Vaše ideje mogu napraviti stvarnu razliku!

Ako imate ideju kako da unapredite svoj grad i doprinesete lokalnoj zajednici kroz volontiranje, ne čekajte, okupite svoju ekipu, prijavite se i budite deo Volonterskog Izazova.

 Inicijativa je deo Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Izvor: Edukativni centar Kruševac