Info sesija “I naš glas treba da se čuje”

Predstavnici Fondacije Centar za demokratijiu održali su 12. februara 2020. godine u EU info centru prezentaciju konkursa za dodelu sredstava iz Fonda za mlade „I naš glas treba da se čuje“ koji se odvija u okviru projekta Mladi Balkana za Evropu“..

Konkurs Fonda za mlade otvoren je do 28. februara 2020. godine do 15.00 časova, a sve povezane informacije kao i dokumentaciju za prijavu možete pronaći na sledećem linku: http://www.centaronline.org/sr/dogadjaj/11995/konkurs-za-lokalne-omladinske-organizacije-u-okviru-fonda-za-mlade-i-nas-glas-treba-da-se-cuje

Cilj Fonda za mlade je povećanje učešća mladih i jačanje lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu kroz podršku lokalnim omladinskim organizacijama.

Zainteresovane organizacije još uvek imaju priliku da postave pitanja u vezi sa projektom do 14. februara na mejl QAYouthFund@centaronline.org.

„Mladi Balkana za Evropu“ (Regional Youth Compact for Europe) je trogodišnji projekat koji sprovodi Fondacija Centar za demokratiju sa 13 partnera iz regiona. Projekat je finansijski podržan od strane Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.