Liceulice traži volontere!

Beograd, 16.08.2023.

Sigurno ste mnogo puta sreli, a možda i upoznali neke od prodavaca magazina Liceulice. Lako prepoznatljivi, u plavo-narandžastim prslucima, već 13 godina oni pronalaze sigurnost u prodaji magazina i učestvovanju u brojnim aktivnostima ekonomskog i socijalnog osnaživanja, savetovanjima i obukama koje se organizuju za njih. Liceulice svakodnevno motiviše i podržava osobe koji najteže dolaze do posla, a one se aktivno trude da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju.

Ako su vrednosti za koje se Liceulice zalaže i bori i vaše vrednosti, želite da saznate kako magazin funkcioniše, učestvujete u njihovim aktivnostima i upoznate prodavce, sada je prilika za to, zato što Liceulice raspisuje poziv za volontere.

Pozicija: volonter/ka u radu sa korisnicima/cama fonda Liceulice
Trajanje angažmana: od 15. septebra do 31. decembra 2023. godine (uz mogućnost produžetka)
Angažman na nedeljnom nivou: 2 do 4 sata

Aktivnosti u kojima možete učestvovati:
 priprema i realizacija događaja, realizacija radionica za korisnike, terenski rad sa korisnicima, podrška prodavcima u obavljanju redovnih i vanrednih aktivnosti, vođenje evidencije i dokumentacije o korisnicima i pruženim uslugama.

Šta dobijate: na primeru organizacije Liceulice dobijate priliku da steknete detaljan uvid u rad organizacija civilnog sektora, razvijete organizacione sposobnosti, ostvarite saradnju sa drugim sličnim organizacijama, dublje razumete različite izazove sa kojima se suočavaju marginalizovane grupe i pratite projektne aktivnosti organizacije Liceulice od početka do kraja.

Možete poslati prijavu do 25. avgusta, a odgovor ćete dobiti do 1. septembra.
Ako imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte Liceulice putem mejla vendors@liceulice.org.