Najava godišnje konferencije „Nedelja privatnosti“

Objavljeno: 15. januara 2024. godine

Partneri Srbija organizuju četvrtu po redu Nedelju privatnosti u cilju obeležavanja Međunarodnog dana zaštite podataka o ličnosti. Nedelja privatnosti stavlja u fokus pitanja privatnosti i zaštite podataka o ličnosti, kroz diskusiju sa stručnjacima iz civilnog, privatnog i javnog sektora. Događaj se organizuje kako bi se unapredilo razumevanje javnosti o izazovima u oblasti zaštite prava na privatnost i stvorio prostor za diskusiju o unapređenju zaštite prava na privatnost građana.

Cilj Nedelje privatnosti je da pruži pregled dostignutih standarda u oblasti privatnosti i zaštite podataka o ličnosti, problema u primeni postojećeg pravnog okvira, kao i da predloži rešenja koja mogu pomoći da se unapredi trenutno stanje u ovoj oblasti. Nedelja privatnosti svake godine u fokus stavlja upotrebu novih tehnologija i međunarodne trendove koji imaju uticaj na ostvarivanje i zaštitu prava na privatnost. Nedelja privatnosti se organizuje kao hibridni događaj sa mogućnošću učešća uživo u prostoru ili onlajn.

Nedelja privatnosti traje od 24- 26. januara 2024. godine, u Envoy Conference Centre, Gospodar Jevremova 47, Beograd, Srbija.

Prijavni formular za događaj nalazi se na sledećem LINKU.

Detaljnu agendu možete preuzeti OVDE.

Izvor: Partneri Srbija