Novi rok za Specijalni fokus

Objavljeno: 3. oktobra 2023. godine

Rekonstrukcija Ženski fond i ove godine podržava transformativne ideje kroz konkurs Specijalni fokus koji je namenjen svima onima koji imaju ekipu s kojom mogu da ih sprovedu i spremnost na snažne kontekstualne intervencije. Bilo da je vaše oruđe ulična akcija, umetnost, direktan terenski rad, umrežavanje, znanje i istraživanje ili nešto sasvim drugačije, vaše ideje su dobrodošle, sve dok razvijaju i neguju otpor, zajedništvo, aktivistički duh, beskompromisnu solidarnost, pobunu i jasnu politiku protiv nacionalizma, rasizma i militarizma kao temelja brojnih drugih društvenih nepravdi.

Program je otvoren kako za registrovane organizacije, tako i za neformalne kolektive svih generacija i bez obzira na dosadašnje aktivističko iskustvo. Maksimalan budžet za aktivnosti je 450.000 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 20.10. a potrebno je poslati popunjen prijavni formular na imejl adresu office@rwfund.org. Za sva pitanja možete pisati na mejl office@rwfund.org ili na galina.maksimovic@rwfund.org. Takođe, 5. i 6. oktobra organizuju onlajn konsultacije za sve zainteresovane.

Više informacija i prijavni formular možete naći OVDE.