Objavljeni rezultati četvrtog kruga “Šta nam teško” konkursa 2022.

Beograd, 12.08.2022.

U četvrtak 4. avgusta  uspešno je završen četvrti krug „Šta nam teško“ konkursa u okviru projekta „Nacionalni program volontiranja mladih “Mladi su zakon 2022“.

Predstavnike i predstavnice organizacija i neformalnih grupa čeka intenzivan i uzbudljiv period obuka, učenja i realizacije predviđenih aktivnosti. U narednim danima sve podržane organizacije i neformalne grupe biće kontaktirane od stranementora i mentorki. Svi čiji predlog nije odobren u prethodnim krugovima, mogu kontaktirati mentore i aplicirati u nekom od narednih krugova.

Konkurs se nastavlja, i otvoren je do kraja godine, odnosno do utroška sredstava. Peti krug je otvoren do 18.8.2022. u 23:59h.

Konkurs „Šta nam teško“ u okviru projekta „Nacionalni program volontiranja mladih Mladi su zakon 2022“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca, CeGraD-om iz Obrenovca, TIM42 iz Leskovca i GM Optimist iz Gornjeg Milanovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor: Šta Nam Teško