Obuka iz Microsoft Project Professional-a  

Beograd, 11. maj 2018. godine

Centar za Microsoft Project organizuje obuku iz Microsoft Project Professional-a  koju organizuju Udruženje za upravljanje projektima Srbije i Srpski menadžment centar u periodu od 22. do 24. maja 2018. godine.

Programom obuke obuhvaćene su ključne oblasti projektnog menadžmenta, predstavljene kroz primenu softverskog paketa u upravljanju pojedinačnim i objedinjenim projektima. Obuka je namenjena svima onima koji upravljaju ili učestvuju u raznovrsnim projektima i poduhvatima i kojima je potrebna uspešna primena savremenog softverskog paketa za upravljanje projektima kakav je Microsoft Project Professional.

Obuka obuhvata više tematskih celina, a izradom celovitog plana realnog projekta i simulacijom njegove realizacije proći će se svaka od predviđenih celina i tako integralno prikazati primena MS Project Professional-a u upravljanju projektima. Tokom obuke predviđeno je da polaznici u potpunosti prođu dva različita realna projekta, a sama obuka bazirana je na interaktivnom radu.

Prijavu za obuku možete izvršiti putem navedenih kontakt informacija ili elektronskim putem najkasnije do petka 18. maja 2018. godine. Ukoliko budete imali dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Broj mesta je ograničen.

Više o obuci možete pročitati OVDE.