Otvoren konkurs za dodelu Ad hok grantova „Aktiviraj se zeleno”

Beograd, 12. jul 2023. godine

WWF Adria upućuje poziv za Ad hok projekte kojima želi da podrži organizacije civilnog društva koje se bave pitanjima zaštite životne sredine i klimatskih promena u situacijama koje zahtevaju hitan odgovor, u odnosu na neposredne prilike za uticaj na javno mnjenje i političke procese kroz različite oblike učestvovanja građana i javnog delovanja, uključujući kampanje, zagovaranje, pravne, komunikacijske ili druge alate.

Poziv pokreće u okviru projekta „Akcije Srbije u oblasti životne sredine, prirode i klime – Bezbedna priroda i klima” kojim teže da formiraju mrežu organizacija civilnog društva u Srbiji, koja će sprovoditi održive ideje iz oblasti zaštite životne sredine i klime, i ojačaju  kapacitete organizacija kako bi postale važni sagovornci u daljem kreiranju politika iz ove oblasti.

Konkurs za podnošenje koncepta projekta je STALNO OTVOREN od 1. jula 2023. godine do 31. avgusta 2025. godine, ili do utroška sredstava.

Možete konkurisati za iznos od 500 do 1.200 evra.

WWF će realizovati informativnu onlajn sesiju za sve zainteresovane 12. jula od 12.00 do 13.30 časova, a u vezi dodatnih informacija o Programu dodele Ad Hok grantova.
Da biste učestvovali na sastanku, potrebno je da nas kontaktirate putem email adrese mpapovic@wwfadria.org za detaljna uputstva.