Otvoren poziv za obuke za digitalni marketing

Objavljeno: 15. januara 2024. godine

Razvoj interneta i novih tehnologija doveo je do temeljnih promena u svim segmentima komunikacija i poslovanja. Digitalni marketing danas nije samo opcija, već neophodnost u svetu gde se poslovni modeli i načini oglašavanja neprestano razvijaju. Forum mladih sa invaliditetom prepoznao je potrebu za inkluzivnim pristupom u ovoj oblasti, kreirajući jedinstvenu školu digitalnog marketinga za osobe sa invaliditetom.

Forum mladih sa invaliditetom organizuje obuke iz oblasti digitalnog marketinga, koje će voditi stručnjaci iz prakse i predavači sa Fakulteta za medije i komunikacije.

Cilj je omogućiti osobama sa invaliditetom da steknu relevantna znanja i veštine u digitalnom marketingu, kako bi postali konkurentni na tržištu rada. Program je dizajniran da bude pristupačan, sveobuhvatan i fleksibilan, uzimajući u obzir različite potrebe i sposobnosti polaznika.

Obuke za digitalni marketing su pažljivo dizajnirani kursevi u ukupnom trajanju od 10 dana. Program se sastoji od pet ključnih modula, koji će biti realizovani tokom februara meseca. Svaki modul traje dva dana, a obuka se odvija onlajn putem Zoom platforme.

Obuka sadrži sledećih pet modula:

  • Search Engine Optimisation (SEO)
  • Internet oglašavanje
  • Imejl marketing
  • Društvene mreže
  • Komunikacije & Content (copywriting)

 

Obuka je namenjena svim zainteresovanim osobama sa invaliditetom sa teritorije čitave Srbije, koji su motivisani da razviju znanje i veštine za zapošljavanje u oblasti digitalnog marketinga, bez obzira na uzrast, vrstu obrazovanja ili prethodno radno iskustvo.

Od stečenih znanja potrebno je poznavanje engleskog jezika, kao i poznavanje rada na računaru. Svi zainteresovani kandidati treba da da imaju utvrđen status osobe sa invaliditetom. Program nije prilagođen osobama koje koriste govorni softver ili znakovni jezik.

Pozivaju se sve zainteresovani da se prijave i postanu deo ovog uzbudljivog puta obuka u oblasti digitalnog marketinga.

Prijave poslati putem ovog formulara najkasnije do 05. februara 2024. Svi prijavljeni će biti obavešteni o ishodu selekcije najkasnije do 09.02.2024.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom putem telefona 064 400 78 39 ili imejla office@fmi.rs

Izvor: FMI