Otvorene prijave za Jesenju školu za podatke

Ukoliko dolazite iz organizacije civilnog društva, startapa, državne uprave, medija ili akademske institucije, a želeli biste da steknete uvodno znanje o obradi, analizi i vizualizaciji podataka, onda je Jesenja škola za podatke prava prilika za vas.

Ovaj petodnevni program počinje 27. oktobra i završava se 1. novembra, a cilj je da svoje učesnike uvede u svet analize podataka – od pravnog okvira i odabira adekvatnih metodologija, do analize podataka u programskim jezicima R i Python. Jesenja škola za podatke se održava u Mokrin House-u i svi troškovi ovog programa su pokriveni od strane organizatora.

Broj učesnika je ograničen, pa vas molimo da do 11. oktobra (petak) detaljno ispunite prijavu za učešće koja je dostupna ovde.

Detaljniji program Jesenje škole možete preuzeti OVDE. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica,  kontaktirajte datachallenge.rs@undp.org.

Ovaj program se organizuje u okviru projekta „Otvoreni podaci – otvorene mogućnosti“ koji partnerski sprovode Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu i UNDP Srbija, a  podržava Svetska banka i Fond za dobru upravu Ujedinjenog kraljevstva (GGF).