Otvorene prijave za radionicu o Evropskoj uniji

Objavljeno:19. juna 2023. godine

Centar E8 poziva mlade, zainteresovane za funkcionisanje Evropske unije koji žele da prošire svoja znanja o demokratiji i uticaju na društvenim mrežama da budu deo EU Influencers projekta i učestvuju na radionici koja će se održati u Beogradu 2. jula 2023. godine.

Na radionici ćete unaprediti svoje znanje o medijima i društvenim mrežama, a obradiće i temu aktivizma kroz inovativni metod PhotoVoice-a.

Nakon završene radionice, učestvovaćete u realizaciji lokalnih akcija i inicijativa sa ciljem širenja znanja o medijima, Evropskoj uniji i političkoj participaciji.

Imaćete priliku da vam svoja znanja i iskustva prenesu polaznici ovog projekta koji su prošli trening o ovim temama zajedno sa svojim vršnjacima iz Hrvatske, Portugala, Švedske i Italije.

Cilj „EU Influencers” projekta je da poveže i osnaži mlade ljude, koji mogu biti influenseri u svojoj zajednici, da utiču na vršnjake i pokrenu ih, koristeći svoj uticaj na  društvenim mrežama. Mladi iz Srbije, Italije, Švedske, Portugala i Hrvatske imaće aktivnu ulogu u prenošenju znanja o funkcionisanju Evropske unije i u razvijanju kritičkog mišljena kroz borbu protiv dezinformacija.

Projekat je podržan od strane Evropske unije kroz program „Erasmus +” a partneri na projektu pored Centra E8 su LAG Zagorje Sutla (Hrvatska), DYPALL (Portugal), African Empowerment Centre (Švedska) i Elios (Italija).

Prijavu možete popuniti OVDE.

Za više informacija obratite se mejlom – sandra@e8.org.rs

Rok za prijavu je 25. jun 2023.

Izvor: Centar E8