Otvorene prijave za sajam zapošljavanja

Objavljeno: 28. novembra 2023. godine

Prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) su otvorene za sve zainteresovane građane.

Sajam se održava u četvrtak, 30. novembra 2023. godine od 10 do 16 časova, a građani će moći da mu pristupe jednostavnom registracijom na web platformi koja je otvorena do početka trajanja sajma.

Sajam nudi mogućnosti za zaposlenje za brojne za kandidate različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg radnog iskustva.

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira na to da li se nalaze u evidenciji NZS, a učešće je besplatno za sve učesnike. Registraciju je moguće obaviti na ovom linku, OVDE.

Regsitracija je veoma laka, bez potrebe instaliranja bilo kakvog dodatnog softver, svi zainteresovani mogu se registrovati i uključiti se onlajn sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar).

Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz 70 kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove itd.

NSZ je pripremio i video uputstvo za korišćenje platforme, OVDE.

Izvor: Ceamforum