Otvorene prijave za seminar „Uvod u političku antropologiju i etnografski metod”

Objavljeno: 5. jula 2023. godine

Šta rade politički antropolozi? Kako oni razumeju oblast političkog? Koji koncepti i teorija oblikuju njihov pristup? Koja je vrednost etnografskog metoda, ključnog istraživačkog alata političkih antropologa?

Omladinski centar CK13 poziva prijave za učešće na Seminaru alternativnih politika „Uvod u političku antropologiju i etnografski metod” koji će se održati 29. i 30. jula 2023. u Omladinskom centru CK13. Seminar vodi politička antropološkinja Galina Oustinova-Stjepanović (Univerzitet u Glazgovu) sa učešćem Dejana Stjepanovića (Univerzitet u Dandiu).

Dobrodošle su osobe svih generacija iz svih krajeva zemlje zainteresovane za razumevanje političke stvarnosti kroz perspektivu i primenu političke antropologije.

Seminar je besplatan. Radni materijal, ishrana i osveženju su obezbeđeni. Troškove puta i smeštaja za osobe izvan Novog Sada snosi Omladinski centar CK13 kao organizator seminara.

Prijave se vrše putem onlajn formulara kojem možete pristupiti klikom na link.
Broj polaznika je ograničen na 15. Odabir će se vršiti na temelju motivacije, obrazloženju prijave i korisnosti seminara za prijavljene.

Rok za podnošenje prijave je petak, 21. jul u ponoć. Svi prijavljeni će dobiti potvrdu o učešću sa agendom seminara na email najkasnije u ponedeljak, 24. jula.

Seminar se održava na engleskom jeziku.

Program seminara možete pogledati OVDE.