Otvorene prijave za volonterske kampove

 

Beograd, 12.04.2022.

Volonterski centar Vojvodine i ove godine organizuje prijavljivanje na međunarodne volonterske kampove!

Mladi iz cele Srbije mogu da se prijave za učešće na nekom od preko 200 kampova u skoro svim zemljama Evrope. Tematika rada na kampovima je raznovrsna, kao i zemlje u kojima prijavljeni kandidati mogu da volontiraju.

Međunarodni volonterski kampovi su kratkoročni projekti koji traju prosečno dve nedelje. Na njima mladi ljudi iz celog sveta imaju priliku da se druže, upoznaju nove kulture, usavrše znanje stranih jezika, pomognu lokalnim zajednicama u rešavanju nekog određenog problema, i, pre svega, dobro zabave.

Budući volonteri mogu popunjavati aplikacione formulare u kojima će, u skladu sa svojim interesovanjima, birati vrste kampova i zemlje koje bi voleli da posete. Svi uslovi boravka na kampu su obezbeđeni, ali volonteri moraju sami da snose troškove puta do željene lokacije.

 Za više informacija o volonterskim kampovima, posetite društvene mreže Volonterskog centra Vojvodine ili  bazu dostupnih volonterskih kampova.

Za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa kampovima, obratite se Volonterskom centru Vojvodine, kao i ukoliko želite da se organizuje info-sesija o volonterskim kampovima (onlajn ili uživo) za vaše ciljne grupe.