Podrška ženskom preduzetništvu

Konferencija „Podrška ženskom preduzetništvu“ održaće se u četvrtak 20. juna u hotelu Radisson (Bulevar vojvode Mišića, Beograd 11000) sa početkom u 10h časova.
Na konferenciji će biti predstavljen program edukativne i finansijske podrške preduzetnicama koje će Kolping Društvo Srbije realizovati tokom naredne dve godine pod pokroviteljstvom Nemačkog Federalnog Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj, a u saradnji sa mrežom Kolping International.
Pored predstavljanja programa na konferenciji ćete imati priliku da čujete uspešne primere preduzetništva i podrške preduzetnicama. Verujemo da na ovaj način možemo unaprediti svoje znanje i veštine u cilju efikasnije i uspešnije podrške ženama u biznisu.
Završni deo konferencije je organizovan u formi panel diskusije na kojoj ćemo razgovarati o budućnosti ženskog preduzetništva. Polazne tačke disusije sa više nego kompetetnim sagovornicama će biti rezultati dosadašnjih istraživanja i iskustva iz dugogodišnjeg rada sa ženama.
Agenda konferencije se nalazi na linku.
Link za potvrdu učešća: http://bit.ly/2WehABw
Za sve dodatne informacije možete pisati na mejl slavica@kolping.rs. Putni troškovi za učesnike van Beograda su pokriveni od strane Kolping Društva Srbije.
(Kolping Društvo Srbije)