Popunite upitnik – Mladi su (za) rešenje

Objavljeno: 15. novembra 2023. godine

Evropski pokret u Srbiji realizuje projekat „Mladi su (za) rešenje” u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji uz podršku Ministarstva inostranih poslova Sjedinjenih Američkih Država.

Inicijativom „Mladi su (za) rešenje” teže da osnaže i ojačaju kapacitete i znanja mladih da budu pokretači društvenih promena i generatori pozitivnog društvenog uticaja u svojim zajednicama. Podsticanje aktivizma mladih, kroz povećanje dostupnosti resursa poput programskih i tehničkih znanja i prilika za razvoj veština za mobilizaciju podrške u zajednici i realizaciju javnih kampanja, centralni je deo naše inicijative i biće realizovan kroz Zimski Hub (februar-mart) i Letnji Hub (jul) za mlade lidere i liderke u oblasti aktivizma.

U prvoj fazi realizacije projekta, realizuju onlajn istraživanje (upitnici i intervjui) o potrebama mladih, kako bi na što bolji način kreirali podršku za mlade lidere i liderke u njihovim lokalnim zajednicama.

Onlajn upitnik: Mladi su (za) rešenje nalazi se na link-u, namenjen je za mlade od 18 do 30 godina, a rok za njegovo popunjavanje je 27. novembar 2023. godine.