Poziv: Lokalna saradnja kao odgovor za bolju budućnost mladih

Beogradski centar za ljudska prava, Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR, Krovna organizacija mladih Srbije – KOMS i Udruženje građana Emprija pozivaju na jednodnevnu nacionalnu konferenciju „Lokalna saradnja kao odgovor za bolju budućnost mladih koji nisu u obrazovnom sistemu, zaposleni ili na obuci”, koja će se održati 17. oktobra 2019. godine sa početkom u 12.00 časova u Hotelu Šeraton u Novom Sadu. Kroz zajedničku razmenu mišljenja  doprineće se boljem razumevanju položaja mladih koji se nalaze u NEET situaciji i identifikicaji izazova sa kojima se susrećemo.

Konferencija će okupiti više od 100 predstavnika/ca različitih institucija i organizacija, jer samo zajednički pristup i saradnja među partnerima sa različitim nadležnostima može dovesti do dugoročnog i održivog rešenja. Multisektorski pristup mladima iz NEET situacije može obezbediti pristup različitim uslugama dostupnim u zajednici. S obzirom na to, vizija koja nas vodi jeste da je naša lokalna zajednica naš resurs za bolju budućnost.

Više detalja o programu konferencije možete da pronađete u zvaničnom pozivnom pismu i agendi događaja koje se nalaze u prilogu:

– Pozivno pismo

– Agenda konferencije

Prijava za učešće u konferenciji podrazumeva popunjavanje prijavnog obrasca, koji se nalazi OVDE, kao i slanje prijave na adresu nemanja.obradovic@napor.net najkasnije do 11. oktobra 2019. do 17.00h. Zakasnele i nepotpune prijave se neće razmatrati.

Ukoliko imate neka pitanja ili nedoumice konktatirajte organizatore na broj 069/199-23-16 (Nemanja Obradović) ili putem mejla nemanja.obradovic@napor.net svakog radnog dana od 09.00 do 17.00 časova.