Poziv na OPENS FundCon kongres i KOMS info dan

Beograd, 29. novembar 2018. godine-  Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 i Krovna organizacija mladih Srbije pozivaju sve zainteresovane na prvi nacionalni fandrejzing kongres „OPENS FundCon“ koji će se održati u zgradi Rektorata u Novom Sadu 15. decembra, od 11h.

Kongres je otvoren za predstavnike omladinskih i organizacija za mlade, predstavnike kancelarija za mlade, institucija koje rade sa mladima kao i pojedince koji se bave fandrejzingom.
Poziv je upućen i za KOMS info dan koji će se održati u okviru kongresa. Cilj poziva je informisanje o aktuelnim procesima u omladinskom sektoru na svim nivoima, mogućnostima vašeg intenzivnijeg učešća, ali i da utvrdimo potrebe, kapacitete i izazove sa kojima se susrećete kako bi se, u skladu sa tim, unapredili modeli vašeg uključivanja u rad i jačanje kapaciteta.
Partneri kongresa su  UNICEF, Tempus fondacija, UNDP, Desk Kreativna Evropa,Regionalna kancelarija za saradnju mladih Zapadnog Balkana – RYCO, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (Europe for Citizens), kancelarija za mlade Novi Sad, Catalyst Balkans, Timočki omladinski centar – Prostor za Pomak, Olof Palme International Center, Homepage, Color Press Grupa, Erste Banka, Naftna industrija Srbije, Univerexport.
Detaljnije o samom kongresu i link za prijavu nalazi se na www.opens2019.rs u sekciji vesti, odnosno na ovom linku. Agenda se nalazi u prilogu.
Rok za prijavu učesnika je 10. decembar. 
Za učesnike kongresa obezbeđeni su putni troškovi ukoliko je potrebno.
„OPENS FundCon“ kongres organizuje se uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade R.Srbije.
Kontakt za dodatna pitanja je program@opens2019.rs