Najava događaja: Poziv na sesiju tehničke podrške udruženjima građana Moravičkog okruga

TACSO RCPozivamo Vas da prisustvujete sesiji tehničke podrške udruženjima građana Moravičkog okruga koju TACSO Resurs centar organizuje u četvrtak, 11. juna sa početkom u 10:30 časova u Čačku, u sali Gradskog veća.

Cilj održavanja ovog događaja jeste pružanje podrške organizacijama civilnog društva u prevazilaženju najčešćih problema sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu, ali i izgradnji njihovih jačih i kvalitetnijih odnosa sa lokalnom samoupravom i drugim relevantnim subjektima u zajednici.

U prepodnevnom, otvorenom delu događaja, održaće se debata na kojoj će pored OCD, učešće uzeti i predstavnici lokalnih samouprava Moravičkog okruga, a nakon toga, kroz tri odvojene interaktivne sesije, prisutni predstavnici OCD će dobiti praktične informacije o različitim temama, značajnim za njihov rad. Detaljnu agendu dostavljamo naknadno.
Svim učesnicama/ima čije se prijave prihvate, a koji dolaze iz okolnih mesta biće refundirani troškovi putovanja u visini povratne autobuske karte od mesta dolaska do Čačka.
Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja i/ili informacije. Kontakt osoba je: Dževid Sadović, 060/3624-015, dzevid@gradjanske.org.

TACSO obavezan tekst