Poziv na sesiju tehničke podrške udruženjima građana Nišavskog okruga

TACSO RCPozivamo Vas da prisustvujete sesiji tehničke podrške udruženjima građana Nišavskog okruga koju TACSO Resurs centar Građanskih inicijativa organizuje u petak, 31. jula sa početkom u 10:30 časova u Aleksincu, u sali skupštine opštine Aleksinac (Knjaza Miloša 169).

Cilj održavanja ovog događaja jeste pružanje podrške organizacijama civilnog društva u prevazilaženju najčešćih problema sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu, ali i izgradnji njihovih jačih i kvalitetnijih odnosa sa lokalnom samoupravom i drugim relevantnim subjektima u zajednici.

U prepodnevnom, otvorenom delu događaja, održaće se debata na kojoj će pored OCD, učešće uzeti i predstavnici lokalnih samouprava Nišavskog okruga, a nakon toga, kroz tri odvojene interaktivne sesije, prisutni predstavnici OCD će dobiti praktične informacije o različitim temama, značajnim za njihov rad.

Za učešće na sesiji tehničke podrške možete se prijaviti do četvrtka 30. jula na mejl rctacso@gradjanske.org. Takođe je potrebno da popunite upitnik kako bi smo utvrdili važnost tema o kojima će biti reči na sesiji.

Detaljnu agendu ćemo dostaviti naknadno.

Svim učesnicama/ima čije se prijave prihvate, a koji dolaze iz okolnih mesta biće refundirani troškovi putovanja u visini povratne autobuske karte od mesta dolaska do Aleksinca.
Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja i/ili informacije.

Kontakt osoba je: Đurđa Đukič, 060/3624-006, djurdja@gradjanske.org.

TACSO obavezan tekst