Poziv za firme/organizacije za pripremu i organizaciju učešća Save the Children na Balkan Tube Fest-u

Beograd, 05. jun 2019. godine- Save the Children Srbija traži firmu/ organizaciju za pripremu i organizaciju učešća Save the Children  na Balkan Tube Fest-u (BTF) u cilju prevencije nasilja nad decom na internetu i sigurnijeg korišćenja društvenih mreža.

U ovom događaju Save the Children namerava predstaviti teme koje se bave prevencijom online nasilja nad decom i sigurnijem korišćenju društvenih mreža, kao i prevencijom seksualne eksploatacije i zlostavljanja dece na internetu. U okviru glavnih tema biće predstavljene i druge teme kao što su: zloupotreba društvenih mreža i greške koje korisnici najčešće čine, lažni profili u virtuelnom svetu, trgovina ljudima i decom.

Od firme/ organizacije se traži da odabere, zaposli i pripremi poznate “jutjubere”, uz pomoć Save the Children i eventualno drugih stručnjaka u ovoj oblasti, za relevantne panele koji će predstaviti gore navedene teme. Odabrani „jutjuberi“, govorili bi o najtežim problemima i opasnostima s kojima se deca suočavaju na internetu.

Ceo tekst poziva možete pročitati ovde: Vacancy – BTF