Poziv za mlade kreatore/ke video sadržaja

Objavljeno: 24. januara 2024. godine

Ako imate između 18 i 25 godina i zanimaju vas videografija; kinematografija i produkcija video-sadržaja za mlade,  zainteresovani/e ste da učite o temama medijske i informacione pismenosti, kao i da se oprobate u okviru šestomesečne plaćene stručne prakse  u okviru medijskog javnog servisa svoje države, prijavite se za učešće u projektu: EMPOWERING YOUTH TO TELL FAKE FROM FACT WITH THE HELP OF WB PUBLIC SERVICE MEDIA.

Učešće u projektu podrazumeva edukaciju, kontakte sa ekspertima/kinjama i vršnjacima/kinjama koji dele vaša interesovanja, kao i stipendije za timski rad na podukciji video-sadržaja, u saradnji sa omladinskim redakcijama medijskih javnih servisa zemalja Zapadnog Balkana.

Prijavu možete popuniti OVDE.

Napomena: Za učešće u projektu, neophodno je znanje engleskog jezika.

Prethodno, profesionalno iskustvo – nije neophodno.

Poziv se odnosi na srednjoškolce, amatere, profesionalce i poluprofesionalce. Influensere/ke na Instagramu i TikTokere. Studente/kinje filmske i televizijske režije, produkcije, kamere, montaže, dramaturgije, žurnalistike, medija i PR-a. Članove i članice omladinskih redakcija, lokalnih medija i portala iz Zemalja Zapadnog Balkana.

Rok za prijavu: 29. februar 2024.

Izvor: Centar E8