Poziv za multikongres Serbian Visions

Pozivamo Vas da aplicirate za učešće na multikongresu Serbian Visions, koji će se održati online u periodu od 1. do 5. februara 2021, putem aplikacija Teams i Zoom.
Novi format multikongresa trajaće tokom navedenih 5 dana, sa po namanje 6 manifestacija dnevno, svaka u trajanju od najviše 90 minuta.
Učešće za neprofitne organizacije je potpuno besplatno.
Učesnici, tačnije suorganizatori, su stručne i druge asocijacije, nevladine organizacije, kompanije, fondacije, svi koji imaju zanimljiv sadržaj koji bi da podele sa mnogobrojnom publikom, da pre svega edukuju, prodiskutuju, razmene, informišu ili prezentuju.
Tematske oblasti koje ćemo obuhvatiti su veoma široke i obojićete ih upravo Vi, učesnici. Cilj nam je da obuhvatimo što više tema od privrednih, kulturnih, naučnih, preko EU integracija, zaštite zdravlja, životne sredine i životinja, do ljudskih prava, a u skladu i sa samim nazivom manifestacije Serbian Visions – „srpska vizija za bolje sutra“.
Vaš termin od najmanje 45 do najviše 90 minuta možete da organizujete po želji i shodno temi, od interaktivne diskusije, preko vebinara, informativnih prezentacija, edukacija do podele video ili drugih sadržaja za odabranu i zainteresovanu publiku. Razmena je imperativ!

Javite nam se što pre a najkasnije do 21.12.2020!
Iskoristite ovu priliku da budete deo multikongresa Serbian Visions sa 30 zanimljivih manifestacija.

Mogobrojnu publiku dovodimo zajedno:
– Vi, pozivom Vašoj publici za Vašu manifestaciju,

– mi pozivom na članstvo i putem društvenih mreža, deljenjem celokupnog programa manifestacije
– dodatno pozivom svakoga od 30 učesnika i njihovom obavezom da podele celokupan program manifestacije kroz svoje mejling liste i sve društvene mreže.

U prilogu je formular za apliciranje, molimo da ga u slučaju zainteresovanosti detaljno popunite i pošaljete nam skeniran putem mejla do naznačenog roka.
Nakon evaluacije od strane Serbian Visons tima, bićete obavešteni o izboru.
Budite slobodni i da nas kontaktirate ukoliko imate dodatna pitanja ili neke nedoumice.