Poziv za organizacije civilnog društva – nagrada za društvene aktere u borbi protiv korupcije

Objavljeno: 27. decembra 2022. godine

USAID-ov Projekat za unapređenje javnih nabavki objavio je poziv za dodelu granta za organizacije civilnog društva. Traži se partnerska organizacija koja će pomoći da se definišu kriterijumi i propozicije za nagradu kojom će se odati priznanje pojedincima iz privatnog sektora, civilnog društva i redova istraživačkih novinara koji doprinose borbi protiv korupcije i to pre svega kreiranjem okruženja koje podstiče fer, transparentne i konkurentne javne nabavke.

U okviru granta organizovaće i prvi izbor i dodelu nagrada. Kako bi približili uslove konkursa i način prijave svim zainteresovanim organizacijama, 10. januara 2023. u 15 časova održaće sastanak putem ZOOM-a, OVDE.

Rok za postavljanje pitanja u vezi propozicija konkursa je 12. januar 2023. godine. Pitanja se postavljaju putem mejla na k.ristic@boljenabavke.com. Rok za podnošenje prijava je 5. februar 2023. godine. Prijavljivanje se vrši putem portala za grantove na adresi: https://dgrants.fluxx.io/apply/IPP gde se mogu naći i detaljna uputstva za zainteresovane. Prijave se podnose na engleskom jeziku. Više informacija o Projektu na Fejsbuk stranici, OVDE.