Poziv za plaćeno volontiranje na festivalu „MIRËDITA, DOBAR DAN!’’ na Kosovu

 

 

Priština, 14. septembar 2021. godine 

Festival “Miëdita, dobar dan!” nastoji da predstavi kulturnu i akademsku scenu Kosova publici u Srbiji i obrnuto. Kroz razmenu ideja, diskusije i debate između predstavnika umetničke i akademske zajednice I građansko društvo Kosova i Srbije, svrha festivala je da stvori tradiciju saradnje koja doprinosi suočavanju s prošlošću, unaprešujući relacije između dve zemlje obezbeđujući tako trajni mir.

NGO Integra kroz festival ‘Mirëdita, dobar dan!’ nudi priliku za plaćeni volonterski rad za 15 mladih ljudi. Trajanje volontiranja je tri (3) dana. Volontiranje počinje 14. oktobra 2021. godine i traje do 16. oktobra 2021. Dnevnica iznosi 10 Eura. Odabrani volonteri će sprovoditi implementaciju programa tokom trajanja festivala Mirëdita, dobar dan! pri čemu će pomagati organizatorima da planiraju i sprovode događaje i aktivnosti koje su deo programa festivala 2021. u Prištini.

Kandidati moraju ispunjavati sledeće kriterijume:

  • Odlične veštine volonterskog rada i temeljnost;
  • Da veruju u vrednosti koje podržavaju različitosti i protiv diskriminacije;
  • Sposobnost da rade nezavisno, ali i u timu;
  • Osnovno znanje engleskog jezika.

 

Potrebno je da svi zainteresovani kandidati pošalju kratak CV na mejl info@ngo-integra.org do 26. Septembra 2021. godine.

Samo kandidati koji budu odabrani biće kontaktirani.

Više informacija možete pronaći ovde.