Poziv za pružanje podrške Lokalnoj fondaciji Pančevo

Objavljeno: 20. aprila 2022. godine

Lokalnu fondaciju Pančevorazvojnu fondaciju posvećenu dugoročnim pozitivnim promenama u lokalnoj zajednici i filantropiji osnovala je i pokrenula grupa volontera u Pančevu.

Probleme rešavaju kroz jačanje zajednice, komšijske akcije, povezivanje građana i građanki kako bi se sami suprotstavili izazovima i osmislili različita rešenja za lokalna pitanja.

Lokalna fondacija Pančevo poziva na partnerstvo u ovom procesu. Do sada su donacijama podržali osam projekata komšijskih inicijativa – Naš kraj, naša ideja! Više stotina ljudi je učestvovalo u ovim akcijama, a uloženo je skoro 1.000.000,00 dinara u lokalne akcije. O njihovom radu moglo se čuti od sugrađana, na društvenim mrežama ili u medijima. U nedavnom prilogu o Lokalnoj fondaciji Pančevo na RTS-u – Zajednica se pita – pokazali su kako da se grad namesti po meri ljudi.

Pozivamo da se priključite krugu dobročinitelja i podržite napore Lokalne fondacije Pančevo da  grad učini bezbednim, aktivnim i dobrim mestom za život. Svaki put kada podržite Lokalnu fondaciju Pančevo, donirani iznos duplira Trag fondacija. Do sada je sakupljeno oko 8.700 evra kroz individualne donacije građana i građanki, donatorske događaje, ali i kroz donacije kompanija.

Trenutni fokus je na prikupljanju preostalog iznosa do 10.000 evra, da bi Lokalna fondacija Pančevo i zvanično mogla da se registruje. Sve dok se ne stigne do tog iznosa, uplate se mogu izvršiti na sledeći način:  Primalac: Trag fondacija, Mileševska 5/I-6, Beograd Svrha uplate: Donacija Inicijalnoj grupi Lokalne fondacije Pančeva Broj računa: 340-11027197-92 Šifra plaćanja: 187 (gotovina) 287* (elektronsko plaćanje).