Poziv za učešće na konsultacijama za Program podrške EU civilnom društvu i medijima

Objavljeno: 2. februara 2024. godine

Delegacija Evropske unije u Srbiji uz podršku EU Resurs centra za civilno društvo sprovodi konsultativni proces zajedno sa civilnim društvom sa ciljem da slanjem doprinosa doprinese objavljivanju novog glavnog poziva za civilno društvo u Srbiji koji će biti objavljen u prvom kvartalu 2024. godine a koji finansira Evropska unija.

Događaj će biti organizovan u četvrtak, 8. februara 2024. godine sa početkom u 13 časova (do 16 časova) onlajn preko ZUM (Zoom) platforme.

Konsultativni proces će omogućiti prikupljanje predloga od velikog broja predstavnika civilnog društva pre nego što ovaj poziv bude zvanično pokrenut.

U tom kontekstu, predstavnici civilnog društva su pozvani da igraju ključnu ulogu u procesu programiranja poziva koji će pomoći Delegaciji EU u Srbiji u identifikaciji glavnih oblasti politika koje će biti u fokusu novog poziva podrške civilnom društvu i medijima.

Ukoliko želite da prisustvujete konsultativnom procesu možete se prijaviti preko sledećeg linka OVDE, najkasnije do srede, 7. februara do 17 časova.

Izvor: BOŠ