Praksa u Civil Right Defenders

Beograd, 27. avgust 2018  –

Međunarodna nevladina organizacija Civil Rights Defenders (www.crd.org) poziva sve zainteresovane studente završnih godina i diplomce fakulteta društvenih nauka da se prijave na konkurs za praksu u kancelariji za Evropu sa sedištem u Beogradu. Kroz brojne programe i saradnju sa drugim organizacijama, Civil Rights Defenders se, pre svega, zalaže za poštovanje i očuvanje ljudskih prava.

Opis zaduženja:

Praktikant će imati priliku da učestvuje u programskom radu organizacije – istraživanje, pisanje izveštaja, učestvovanje u radu sa partnerima, kao i u asistenciji prilikom organizovanja različitih projektnih aktivnosti (debate, konferencije, radionice, organizaciju treninga i slično).

Ko može da se prijavi i kako?

Idealan kandidat je student završnih godina ili diplomac Pravnog ili Fakulteta političkih nauka, ali i sa drugih fakulteta društvenih nauka.

Nephodno je odlično znanje engleskog jezika i spremnost da se posveti praksi u trajanju od 6 meseci.

Prijava se vrši slanjem biografije i motivacionog pisma na engleskom jeziku na e-mail: belgrade@crd.org . U motivacionom pismu je potrebno da obrazlože zašto smatraju su oni prava osoba za ovu poziciju.

Razgovori će se obavljati tokom trajanja oglasa.

Rok za konkurisanje je 20. septembar 2018. godine. Početak prakse je od 24. septembra 2018.