Pridružite se borbi protiv trgovine ljudima

Objavljeno: 7. novembra 2023. godine

Poziv za trening za VRŠNJAČKE EDUKATORE/KE na temu trgovine ljudima, otvoren je do 17. novembra koje organizuje ASTRA – Akcija protiv trgovine ljudima za zainteresovane kandidate/kinje koji/e bi nakon treninga sprovodili/e vršnjačke radionice u osnovnim i srednjim školama u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji.

Cilj vršnjačkih radionica je da se osnovci, srednjoškolci i mladi koji su procenjeni kao grupe u riziku od trgovine ljudima, upoznaju sa problemom trgovine ljudima, ali i načinima prevencije i zaštite kroz interakciju sa vršnjačkim edukatorima/kama.

Ukoliko imate od 18 do 22 godine, učenik/ca ste srednje škole, student/kinja i zanimaju vas ljudska prava, tema trgovine ljudima, kako se zaštiti od trgovine ljudima, nemate tremu od javnog nastupa i želite vršnjacima da prenesete znanje o načinima prevencije i borbe protiv trgovine ljudima – prijavite se na besplatan trening za ASTRINE vršnjačke edukatore/ke. Svi prijavljeni kandidati/kinje će biti pozvani na inicijalni intervju, nakon čega će izabranih 20 kandidata/kinja biti pozvani da učestvuju na treningu.

Prethodno iskustvo je poželjno, ali nije neophodno. Trening traje 2 dana, od 9.00 do 17.00 časova. Trening se organizuje u Beogradu, učešće na treningu je BESPLATNO.

Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na e-mail adresu: astra@astra.rs, naznačiti za vršnjačke edukatore/ke. Za dodatne informacije pozovite 011-785 0001 svakog radnog dana od 9 do 17 časova ili pišite na mejl: astra@astra.rs