Prijave za radionicu – EU Influencers

Objavljeno: 26. septeembra 2023. godine

Ukoliko ste zainteresovani za funkcionisanje Evropske unije i želite da proširite svoja znanja o demokratiji i uticaju na društvenim mrežama, ovo je poziv za vas.

Centar E8 poziva sve mlade, da budu deo EU Influencers projekta i učestvuju na radionici koja će se održati u Beogradu 30. septembra 2023. godine.

Na radionici će unaprediti svoje znanje o medijima i društvenim mrežama, Evropskoj uniji i saznaće šta je ono što ih spaja. Nakon završene radionice, učestvovaće u realizaciji lokalnih akcija i inicijativa sa ciljem širenja znanja o medijima, Evropskoj uniji i političkoj participaciji. Imaće priliku da im svoja znanja i iskustva prenesu polaznici ovog projekta koji su prošli trening o ovim temama zajedno sa svojim vršnjacima iz Hrvatske, Portugala, Švedske i Italije.

Cilj „EU Influencers” projekta je da poveže i osnaži mlade ljude, koji mogu biti influenseri u svojoj zajednici, da utiču na vršnjake i pokrenu ih, koristeći svoj uticaj na  društvenim mrežama. Mladi iz Srbije, Italije, Švedske, Portugala i Hrvatske imaće aktivnu ulogu u prenošenju znanja o funkcionisanju Evropske unije i u razvijanju kritičkog mišljena kroz borbu protiv dezinformacija.

Za više informacija, obratite se na mejlom na: sandra@e8.org.rs

Rok za prijavu je 27. septembar 2023. godine.

Izvor: Centar E8