Prijavite se za učešće u Pop Culture Challeng-u

 

 

Objavljeno 17. oktobar 2022. godine

Ukoliko negujete demokratske vrednosti, znate kako da na kreativan način podstaknete i druge da podrže demokratiju, aktivizam, borbu za ljudska prava i civilno društvo, prijavite se za učešće na Pop Culture Challeng-u.

Poziv za pojedince i pojedinke, formalne i neformalne kolektive i grupe, organizacije civilnog društva, nezavisne medije, kreatore sadržaja, umetnike i umetnice, kreativne profesionalce iz Srbije, koji aktivno rade na zaštiti demokratije i ljudskih prava, da se prijave i budu deo Pop Culture Challeng-a.

Prijave traju do 20. novembra 2022. godine.

Za prijavu je potrebno rešenje koje je jednostavno za upotrebu, održavanje i prilagođavanje i koje će lako biti usvojeno i razumljivo najširem krugu publike.

Stručna komisija će odabrati najinovativnije prijave, a ako je vaša među njima, dobićete priliku da učestvujete u programu za razvoj svoje ideje. Tokom tog perioda radićete sa mentorima, upoznati druge timove, razmeniti misli i iskustva i napraviti detaljan plan za realizaciju svoje ideje. Na kraju ovog procesa, najuspešniji timovi dobiće nagradu: novčana sredstva za podršku u realizaciji plana.

Detaljne informacije možete da pogledate na zvaničnom sajtu, OVDE.