Saradnjom i mentorstvom do boljeg položaja žena

Mentorskom šetnjom tradicionalno je obeležen završetak devetog ciklusa programa  “Podeli svoje znanje” koji organizuje Evropski pokret Srbija Učesnici i alumnistkinje programa prošetale su kroz Knez Mihailovu, preko Ulice kralja Petra, do Kulturnog centra “Grad”, sa ciljem da se ukaže na značaj koncepta mentorstva i osnaživanja žena.

Završni panel vodile su Dragana Jevtić, osnivačica “Kreativnog mentorstva”,  Olivera Popović, iz Udruženja poslovnih žena, Biljana Malentin, iz Akademije ženskog liderstva i Kosana Beker, na strani Mentorskog programa za žene sa invaliditetom. Sa njima se razgovaralo o ulozi i značaju mentorstva, a takođe su učesnice i alumnistkinje imale priliku da uživaju u muzičkoj izvedbi izvanredne Drage Mrvoš Mott.

Do 30. novembra je otvoren konkurs za novu, desetu generaciju polaznica koje žele mentorsku podršku. Sve žene, spremne da se usavršavaju učeći na ovaj način, ohrabrujemo da se prijave. Program posebnu podršku daje preduzetnicama u poljoprivredi i Romkinjama.Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više