Sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma: predstavljanje Smernica i Tipologija

Privredna komora Srbije i Udruženje za bankarstvo, osiguranje i druge finansijske institucije, u saradnji sa Ministarstvom finansija – Upravom za sprečavanje pranja novca, pozivaju zainteresovane na predstavljanje Smernica za uspostavljanje jedinstvene metodologije izrade izveštaja i praćenja predmeta pranja novca i finansiranja terorizma i Tipologija pranja novca i tipologija finansiranja terorizma u Republici Srbiji.

Cilj predstavljanja navedenih dokumenata je da se unaprede operativna znanja predstavnika finansijskog i nefinansijskog sektora, kao i drugih relevantnih učesnika, pre svega obveznika Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma.

Smernice i tipologije će predstaviti članovi Koordinacionog tela za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, a prisutnima će biti dostupno štampano izdanje tipologija, koje se po prvi put objavljuju i nisu dostupne u elektronskom formatu.

Predstavljanje će se održati u ponedeljak 01. jula 2019. godine, u prostorijama Privredne komore Srbije – Resavska 13-15, sala I u prizemlju, sa početkom u 10:00 časova.

Prijave se mogu poslati na adresu bankarstvo@pks.rs ili OVDE.

U nastavku možete preuzeti:

Pozivno pismo

Agenda