Udruženje mladih “Naš svet, naša pravila” pokreće aktivističku mrežu za mlade aktiviste

 

Vranje, 19. jul 2021. godine

Udruženje “Naš svet, naša pravila”  koje je učestvovalo na projektu ALVED gde su Građanske inicijative partnerska organizacija pokrenulo je “Aktivističku mrežu” za mlade aktiviste i aktivistkinje uzrasta od 15 do 20 godina.

Ovom prilikom osnivači i osnivačice mreže pozivaju mlade širom Srbije da se prijave kako bi učestvovali u radu organizacije. 

Udruženje se više od tri godine bavi mladima i doprinosu rešavanja njihovih problema i potreba, a sada svoje polje rada proširuju osnivanjem “Aktivističke mreže”.

Cilj osnivanja mreže je okupljanje mladih sa entuzijazmu koji žele da menjaju svoju zajednicu kroz priključivanje i volontiranje u organizaciji “Naš svet, naša pravila”.

Iz organizacije poručuju da žele da daju mladima priliku  da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, stiču znanja i iskustva i uplove u svet aktivizma.

Svima koji žele da volonitiraju omogući će redovno i stalno uključivanje u aktivnosti namenjene mladima, razne vidove neformalnog obrazovanja na različite teme (poput omladinske politike, ekologije, ljudskih prava i sl), kao i priliku da upoznaju sebe i svoja lična interesovanja.

Na sledećem linku možete se prijaviti, a o detaljima možete pročitati ovde.