UPSHIFT – Energija mladih za društveni uticaj

U okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i socijalne kohezije u/između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbijeˮ sprovodi se regionalni UPSHIFT program sa ciljem da osnaži mlade da stvaraju rešenja za izazove u svom okruženju i da na taj način unapređuju svoje veštine i postaju društveno aktivni. Program se sastoji iz radionice kojoj slede mentorska i finansijska podrška za odabrane timove.

Poziv je otvoren za mlade od 16 do 24 godine iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine da se prijave na ovaj regionalni program do 23. februara. Sve troškove (prevoz, smeštaj, hranu) snosi organizator.

Po zatvaranju poziva, odabrani timovi učestvuju na radionici u Petrovcu, od 5. do 8. marta 2020. godine.

Za sprovođenje 5 najboljih rešenja obezbeđena je finansijska podrška i tromesečno mentorstvo, a više o programu možete saznati na veb strani organizatora:

PRIJAVI SE ZA DRUGU REGIONALNU UPSHIFT RADIONICU!

Zajednički regionalni program „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i socijalne kohezije u/između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbijeˮ sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga UN Fond za izgradnju mira (UNPBF)