YIHR traži grafičkog dizajnera/ku

Objavljeno: 10. aprila 2024. godine

Inicijativa mladih za ljudska prva YIHR otvora javni poziv za jednokratni angažman za izradu dizajna za njihov godišnji izveštaj. Namera im je da prošire svoj krug saradnika/ca i da podrže mlade i kreativne grafičke dizajnere/ke i sve one koji se tako osećaju. Ako želite da pomognete da se glas Inicijative čuje, ako ste talentovani/e za dizajn, zanimaju vas ljudska prava, mirovni aktivizam i društveno-politički procesi i važno vam je da vaš rad bude vezan za aktivističko delovanje onda je ovo poziv za vas!

Godina 2023. je bila godina koja je Inicijativi i svim njenim aktivistima/kinjama pružila mnogo nezaboravnih iskustava, značajnih saradnji i još značajnijih borbi. Pored brojnih programa, radionica i razmena koje su sproveli, istraživanja i publikacija koje su objavili i akcija koje su organizovali i na kojima su učestvovali, u 2023. su proslavili i 20. rođendan kojim su obeležili sve njihove dosadašnje uspehe i pokazali da ne nameravaju da posustanu u borbi za bolje društvo i bolji region.

Saradnja sa Inicijativom mladih za ljudska prava u okviru ovog konkursa podrazumeva jednokratni honorarni angažman za izradu dizajna za 40-50 strana Godišnjeg izveštaja Inicijative. Rok za izradu dizajna je 5. maj 2024. godine.

U slučaju da te zanima dizajn  prošlogodišnjeg izveštaja možete ga pronaći na linku.

Ukoliko si zainteresovani/e za saradnju sa YIHR-ovim timom pošaljite im:

  • Jedan pasus ili više o tome šta je vaša motivacija za ovaj angažman
  • Portfolio kako bi se upoznali sa vašim prethodnim radovima
  • Finansijsku ponudu sa istaknutim iznosom koji očekujete kao naknadu (naznačiti u mejlu).

 

Prijava se šalje elektronskom poštom, na adresu konkurs@yihr.org do 15. aprila 2024. godine sa naznakom (subject) „Konkurs za grafičkog dizajnera“. Važno je da svi kandidati/kinje u motivacionom pismu ili CV-u obavezno unesu kontakt podatke kako bi mogli da vas kontaktiraju. Svi kandidati/kinje će biti blagovremeno obavešteni/e o ishodu konkursa.

Izvor: YIHR