Završena još jedna redovna KOMS Skupština

Beograd, 27.07.2022.

Tokom prethodnog vikenda, održana je KOMS Skupština na kojoj su odabrani/e novi/e članovi i članice KOMS organa. U Upravni odbor izabrani su Jovana Janković ispred KOM 018 – Club for Youth Empowerment 018 / Klub za osnaživanje mladih 018 i Ivan Bjelić ispred organizacije FORCA.
U Nadzorni orbor izabrane su Gordana Adamov ispred organizacije Bečejsko Udruženje Mladih i Irena Čučković ispred Kulturanova-e, dok je Irina Filipović produžila svoj mandat.

Nova predsednica Skupštine je Dunja Marušić iz TOC, dok će na poziciji njenog zamenika od sad biti Marko Nedeljković ispred European Youth Parliament Serbia.

Takođe, tokom ovogodišnje Skupštine, dosadašnji predsednik Upravnog odbroa Uroš Savić Kain je podneo ostavku o čemu je obavešteno KOMS članstvo, zbog čega će u narednom periodu biti organizovana vanredna sednica KOMS Skupštine u skladu sa Statutom organizacije.

Projekat ”Mladi. Sada i ovde” sprovodi Krovna organizacija mladih Srbije, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Izvor: KOMS