Poziv na onlajn konferenciju: Predstavljanje priručnika za nastavnike

Građanske incijative imaju zadovoljstvo da vas pozovu na konferenciju koja je posvećena završtetku projekta Civic Education for Human Rgihts i predstavljanju Priručnika za nastavnike i nastavnice građanskog vaspitanja: Građanska učionica – učimo o ljudskim pravima, slobodi izražavanja i vladavini prava.

Cilj konferencije je predstavljanje pomenutog priručnika koji je nastao kao rezultat onlajn seminara za podršku nastavi građanskog vaspitanja, održanog tokom maja 2020. godine, ali i o daljim koracima, savetima i preporukama za unapređenje nastave na ovom predmetu.

Razgovaraćemo o novom priručniku,  obukama za nastavnike, kao i o upotrebi različitih materijala u nastavi građanskog vaspitanja. Pričaćemo i o tome šta je potrebno uraditi kako bi se postojeće stanje, u vezi sa različitim aspektima nastave građanskog, unapredilo.

Pristustvo na konferenciji je otvoreno za sve zainteresovane, a detaljna agenda je u nastavku pozivnog pisma.

Konferencija će biti održana preko platforme Zoom, 25. januara 2021.godine sa početkom u 13 časova.

Prijavite se na sledećem linku:  https://gradjanske.civicatalyst.org/civic_education

Radni jezik konferencije je srpski, ali će takođe biti obezbeđen simultani prevod na engleski jezik.

Molimo da Vaše učešće potvrdite najkasnije do petka, 22. Januara. Nakon prijave učešća dobićete potvrdu sa Zoom linkom. Za sve dodatne informacije, možete da nam se obratite na marko@gradjanske.org.

Agenda.Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više