Be The Change! (BTC) Traži lokaciju!

Be The Change (BTC) je globalna platforma okupljanja Design for Change zajednice iz celog sveta i mladih superheroja koji žele da naprave promene u društvu! Be The Change neguje novu vrstu super moći: ljubaznost, empatija, hrabrost, samosvest i odgovornost čine jednog superheroja promena.

Na ovim godišnjim okupljanjima, Design for change timovi iz celog sveta imaju priliku da podele svoje priče i iskustva i da podstaknu i uvere jedni druge da su promene moguće! Takođe, oni imaju priliku da učestvuju u raznim radionicama gde se upoznaju, stiču nova prijateljstva i uče jedni od drugih. Atmosfera na ovim proslavama proizvodi pozitivnu energiju i motiviše svakog učesnika razvijajući svest o tome da naša deca zaista mogu da utiču na promene u svetu.

Ove godine, tema događaja je: Srećni ljudi, srećna planeta: Osmislimo bolju budućnost zajedno (Happy People, Happy planet: Designing a better future together). Učesnici događaja, okupljeni oko iste ideje stvaranja bolje budućnosti, kroz aktivnosti će moći da iskuse iz prve ruke moć reči JA MOGU i MI MOŽEMO (I can! We can!) !

Be The Change će se odvijati istovremeno u tri zemlje ove godine: u Maleziji, Urugvaju i u Srbiji! Kod nas će se održati u Beogradu od 18. do 20. novembra. U organizaciji događaja su učestvovala deca iz Beograda uzrasta od 11 do 17 godina. Doći će brojni gosti iz celog sveta! Sada traže odgovarajući prostor za ovaj događaj: potrebna je sala za oko 100-150 osoba koja bi uz to imala minimum još tri prostorije u kojima bi se održavale radionice.

DFC Srbija je deo ovog edukativnog globalnog pokreta koji radi na stvaranju generacije dece koja aktivno učestvuje u svom učenju, svojim životima i zajednicama, deo je globalnog pokreta koji se bavi širenjem design thinking metodologije kroz formalne i neformalne kanale komunikacije.

Ukoliko imate predlog za mesto održavanja ovog divnog susreta, pišite im u poruci!Novi Kalkulatori resurs centra

Saznaj više