Centar E8: Poziv za aktiviste i aktivistkinje

Želiš da doprineseš razvoju svoje lokalne zajednice, ali ne znaš kako? Hoćeš da saznaš kako da pokreneš svoje okruženje za rešavanje problema sa kojima se svakodnevno susrećete? Želiš da budeš motivator i oslonac svojim sugrađanima u pokretanju lokalnih inicijativa?

Ovo je poziv za tebe!

Centar E8 traži baš ovakve mlade ljude koji će biti pokretači promena. Traže mlade ljude zainteresovane za poboljšanje života njihovih zajednica i direktan rad sa građanima kroz omladinsku radnu akciju.

  • Ako veruješ u demokratiju i učešće građana u procesima donošenja političkih odluka.
  • Ako te zanimaju komunikacija, demokratski procesi, politika, politička kultura građana ili samo prilika da razgovaraš sa velikim brojem ljudi.
  • Ako u toku narednih nekoliko meseci imaš vremena i volje da učestvuješ u radnoj akciji, ako želiš da budeš deo društvene promene i da uz to zaradiš

Prijavi se!

Rok za prijavu je 18.11.2022. do ponoći.

Centar E8 je u prethodnom periodu testirao metodologiju kampanje “od vrata do vrata”, a ovaj poziv je prilika da im se pridružiš u aktivističkoj mreži, kroz trening upoznaš sa njihovom metodologijom i koristiš je u daljem radu. 

Angažman u okviru akcije podrazumeva terenski rad i komunikaciju sa građanima, uz upoznavanje, saradnju i druženje sa mladim ljudima sličnih interesovanja iz cele Srbije.

Izvor: Centar E8


Finansijski alati Resurs centra

Saznaj više