Design for Change – „Be the Change“

Design for Change Srbija vas poziva da im se pridružite na događaju pod nazivom „Be the Change“ koji će se održati u Beogradu 6. oktobra u prostorijama Akademije 28, Nemanjina 28, od 14h do 20h.
Na događaju će biti predstavljeni lokalni i internacionalni projekti na kojima su radili nastavnici i deca tokom protekle godine. U pitanju su projekti “Better together”, “Stories that Matter” i “Be the Change”, finansirani od strane Erasmus+ programa kao i projekat “Školski izazov”, koji Design for Change Srbija organizuje svake godine.
Tridesetoro dece iz Izraela, Irske, Rumunije, Španije i Poljske zajedno sa više od stotinu dece iz cele Srbije učestvovaće u realizaciji ovog događaja koji će biti održan na Engleskom jeziku.
“Be the Change” (BTC) događaj je manifestacija koja se organizuje svake godine u drugoj zemlji, na kojoj deca predstavljaju svoje projekte i ideje o promenama koje bi kroz njih inicirala u svojoj zajednici. Ovo je jedinstvena prilika da se međusobno upoznaju  mladi pokretači promena širom sveta, uz mogućnost ne samo da podele svoje priče, nego i da razmene iskustva i znanja.
Atmosfera na ovim događajima-proslavama puna je pozitivne energije i motiviše svakog učesnika razvijajući svest o tome da naša deca zaista mogu da utiču na promene u svetu!
Ovo je jedinstvena prilika da se inspirišete i da se upoznate sa konkretnim rezultatima prošlogodišnjih Design for Change projekata kao i da saznate kako možete i vi da se uključite u novi “Školski izazov”.
Prijave su otvorene putem sledećeg linka: