KOMS traži pojačanje: Ako te privlači rad u KOMS-u prijavi se za pozicije koordinatora/ke članstva i programa

KOMS je otvorio konkurs za 2 koordinatorske pozicije: koordinator/ka programa i koordinator/ka za članstvo, na koji se možeš prijaviti u periodu od 26. juna do 9. jula 2023. godine.

Ako te neka od ove dve pozicije zanima i misliš da bi se u njoj dobro snašao/snašla onda nastavi da čitaš ovaj oglas do kraja!

Rad na nekoj od ove dve pozicije podrazumeva:

  1. KOORDINATOR/KA PROGRAMA

Koordinator/ka programa KOMS-a je osoba koji rukovodi i koordinira programom i projektima KOMS-a, sa ciljem da  oni budu vođeni i sprovedeni prema unapred dogovorenim kriterijumima, kao i da svaki program sadrži razvojnu komponentu.

  1. KOORDINATOR/KA ZA ČLANSTVO

Koordinator/ka za članstvo u KOMS-u održava kontinuiranu komunikaciju sa organizacijama članicama KOMS-a, koordinira rad aktivnosti umrežavanja članstva i uopšte čitavog saveza i unapređuje saradnju organizacija članica. Cilj pozicije jeste da se stara o identifikaciji resursa i potreba mreže, uključivanju članica u razvoj zagovaračkih prioriteta mreže, negovanju dvosmerne komunikaciji članstva i KOMS organa i razvoju mreže u skladu sa zaključcima iz konsultacija.

Ukoliko si zainteresovan/a za rad u KOMSu, više informacija o samim pozicijama i načinu prijave, potraži na sajtu Krovne organizacije mladih Srbije.