Korišćenje dokumentarnih filmova u nastavi – obuka za nastavnike/ce iz Vranja, Bujanovca i Lebana

Drage profesorke i profesori,

Pozivamo vas da se prijavite za „One World In School“ trening (skraćeno OWIS) za nastavnike/ce posvećen korišćenju dokumentarnog filma u nastavi. Ukoliko želite da svoj rad obogatite novim alatima neformalne edukacije i odmah nakon obuke primenite stečeno znanje, OWIS je pravo mesto za vas!

Trening je potpuno besplatan i biće organizovan online, preko Zoom platforme. Obuka će za sva tri grada, Vranje, Bujanovac i Lebane, biti održana 21. i 22. maja. Tačan termin i link ka Zoom sastanku dobićete naknadno.

OWIS obuka je namenjena :
– nastavnicima/ama koji/e realizuju nastavu građanskog vaspitanja, kao i ostalim nastavnicima koji realizuju izborne i ostale programe i predmete, a žele da aktualizuju i osveže svoju nastavnu praksu,
– nastavnicima/ama koji/e rade sa učenicima i učenicama okupljenim u školskim sekcijama, timovima, klubovima i učeničkom parlament
– nastavnicima koji realizuju nastavu građanskog vaspitanja ili ostale vaspitno-obrazovne aktivnosti sa učenicama i učenicima koji pohađaju 8. razred osnovne škole ili bilo koji razred srednje škole ili gimnazije.

Svi učesnici/ce će dobiti sertifikate za učešće na obuci, materijale za rad (priručnike i radne listove) i inspiraciju da pokrenu sa đacima promene u svom okruženju!

Prijava traje do 13. maja u 17 časova.

Broj učesnika/ca je ograničen.

 

 

Vidimo se!Novi Kalkulatori resurs centra

Saznaj više