Manifestacija Plavi dani

Udruženje za pomoć osobama sa autizmom “Bazi Mili” vas sa velikim zadovoljstvom, poziva na prvu manifestaciju “Plavi dani” koji će biti održana od 01-07.aprila 2023 godine.

Ovo udruženje aktivno radi na stvaranju sigurnog i ohrabrujućeg okruženja za osobe sa invaliditetom, kao i za njihove porodice, a ove godine su odlučili da, po prvi put, organizuju manifestaciju kojom žele da obeleže Svetski dan osoba sa autizmom. U okviru manifestacije organizovali su stručni seminar, interaktivnu tribinu sa eminentnim stručnjakom iz oblasti defektologije, kao i priredbu i izložbu na otvorenom.

Manifestaciju su organizovali u želji da pomognu stvaranju inkluzivnog društva, koje bi osobama sa autizmom omogućilo dostojastven život. Učešće sugradjana im je od izuzetne važnosti, i raduju se pre svega, što će se Plavim danima pridružiti i škole, vrtići, kulturni centar ,muzička škola, specijalne škole, kao i mnoga druga udruženja iz Lajkovca i okoline.

Priključite se manifestaciji “Plavi dani”!

Prijave su otvorene do 30. marta, prijavom na mejl udruzenjebazimili@gmail.com

Manifesticija je podržana od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja, Odseka za zaštitu osoba sa invaliditetom pomenutog ministarstva kao i Republičkog udruženja za pomoć osobama sa autizmom “Autizam Srbija”.

Detaljnu agendu kao i poziv za učešće mozete pogledati klikom na link.Novi Kalkulatori resurs centra

Saznaj više